Steun de Pink Duck Race

Door Koen Metsu op 5 december 2020

1 op 8 vrouwen krijgt in haar leven te maken met borstkanker.
Steun daarom de Pink Duck Race https://www.pinkduckrace.com en adopteer een eendje voor slechts 5,00 euro. Zo winnen we de strijd tegen borstkanker.

Grijp deze unieke kans en doe mee met de allereerste Pink Duck Race in Europa!
Adopteer nu één of meerdere roze eendjes aan 5 euro per stuk en steun ons. Met uw bijdragen kan Think Pink hun werk voor borstkanker verderzetten.
Deze eerste Europese editie van de Pink Duck Race vindt plaats op een geheime locatie. Je kan het evenement volgen op zondag 13 december 2020 om 17.00 uur op de Facebook pagina en het YouTube kanaal van Think Pink Europe. Uw steun is essentieel. U zorgt ervoor dat mensen met borstkanker de best mogelijke behandeling en zorg kunnen blijven krijgen.
Op zondag 13 december 2020 zal Think Pink Europe 20.000 roze eendjes “loslaten” in een stromende rivier. Elke Pink Duck heeft een uniek nummer. De eerste eend die over de eindstreep komt heeft gewonnen. Die geeft recht op een exclusief juweel in goud, bezet met diamanten (waarde 5.000 euro). Ook de 9 volgende eendjes die over de finish komen, winnen elk een unieke prijs.
pinkduckrace
ThinkPink

https://www.facebook.com/koenmetsublogt/videos/220566569451279

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is